SOCIAL

Despre Noi

Povestea iWishCosmetics

Inceputul Nostru

Se spune ca in spatele oricarui barbat puternic se afla o femeie la fel de puternica. Poate ca intrebarea ta este cine se afla in spatele iWishCosmetics, acest magazin online cu o selectie larga de brand-uri de renume, parfumuri, cosmetice, accesorii — si toate la preturi imbatabile. In spatele acestui brand este o echipa intreaga de persoane pasionate de cosmetice si make-up. Mai  sunt si eu, un tanar antreprenor care a dat nastere acestui mic colt de cosmetice in Oradea in anul 2015.

Totul a inceput cand mi-am dat seama ca femeia puternica din spatele meu are o pasiune (care mie imi era straina), care o inspira si o face mai frumoasa. Ore intregi de vizualizat review-uri de produse si tutoriale,  trucuri noi de machiaj pe care mi le explica si povestea cu atata pasiune incat mi-au starnit curiozitatea. Un singur lucru era insa gresit in toata aceasta poveste: produsele. Unele dintre ele nu se gaseau pe piata din Romania, iar cele ce se gaseau puteau fi cumparate doar la preturi exagerate. Am hotarat  atunci sa deschidem un mic magazin fizic unde sa aducem aceste branduri si sa le vindem la un pret onest.

iWishCosmetics ia nastere , produsele care pana atunci le gaseai doar pe internet acum se gasesc in orasul tau; pentru trucurile pe care le vedeai in tutoriale acum puteai sa cumperi si produsele de care ai nevoie  la un pret bun. Din 2015 micul nostru colt de cosmetice s-a extins, brand-urile comercializate s-au inmultit ,preturile au ramas insa la fel de oneste si competitive.

Astazi ne mandrim cu o gama variata de cosmetice si parfumuri, magazine fizice in Oradea si o comunitate a brand-ului iWishCosmetics pasionata si multumita de produsele noastre. Acest lucru ne incurajeaza sa extindem visul si pasiunea noastra pentru cosmetice in toata tara prin acest magazin online. Iti dorim o experienta de neuitat in universul cometicelor noastre si dorim ca pasiunea ta sa creasca alaturi de noi.